AMSTERDAM - Op zondag 18 september sprak Don Ceder een overdenking uit in Vrijburg Amsterdam.

Don Ceder (1989) is lid van de Tweede Kamer namens de Christenunie. Hij groeide op in de Bijlmer en studeerde rechten aan de Vrije Universiteit. Hij richtte een eigen advocatenkantoor op en verleende met name rechtsbijstand aan mensen met een schuldenproblematiek.

In het maatschappelijk en politiek debat laat Ceder al jarenlang een betrokken stem horen. De titel van zijn overdenking luidde; “Ben jij de ware?”. Een vraag die vele mensen bezig houdt. In het liefdesleven, in politieke ideologen, als het om carrière-keuzes gaat en de zoektocht naar rust voor de ziel.

In het bericht van Vrijburg zelf staat: “Jezus kreeg een soortgelijke vraag voorgelegd:”Bent U het op wie wij hebben gewacht?” Iedereen was van harte welkom. En een bevlogen Don Ceder legde op eigen wijze uit waarom deze bijbelpassage invloed op zijn leven had en heeft!

Dominee Joost Röselaers, leidde de dienst, Jan Pieter Lanooij begeleidde via het orgel.

Vrijburg is de thuishaven van de geloofsgemeenschap, die gevormd wordt door de Remonstrantse Gemeente Amsterdam en de Vereniging Vrijzinnige Protestanten. Vrijburg ligt in de Herman Gorterstraat 31 t/o de Nieuwe Rai/Beatrixpark in Amsterdam en heeft elke zondag een dienst naast vele andere acitiviteiten.

Op de foto links Dominee Joost Röselaers en rechts voorganger van vandaag Don Ceder, Tweede Kamerlid.