AMSTERDAM - Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, komt naar de Albert Cuypstraat, op de hoek bij de Ferdinand Bolstraat, in Amsterdam. Na de twee succesvolle openingen in Utrecht en Tilburg, is het nu de beurt aan Amsterdam om het nieuwste ice cream bakery concept van het tijdloze, Amerikaanse merk te presenteren. Dit nieuws maakt Baskin-Robbins, onderdeel van Dunkin’ Brands International, vandaag bekend. De opening zal op woensdag 12 september om 12.00 uur zijn. Deze opening zal wederom uitbundig gevierd worden. De eerste 100 klanten die een halve liter ijs kopen, zullen 31 dagen lang terug mogen komen om gratis ijs op te halen.*

Baskin-Robbins, al 70 jaar leider op het gebied van (ijs)smaakinnovaties, opende deze lente haar allereerste winkel in Nederland in Utrecht. Een groot succes. “Na de twee succesverhalen in Utrecht en Tilburg, is het de beurt aan Amsterdam om van onze heerlijke ijssmaken, creatieve ijscakes, milkshakes en ijs traktaties te genieten”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland.

De Baskin-Robbins store zal een uitgebreide selectie van het premium ijs hebben, zoals de klassieke smaken Pralines ’n Cream, Jamoca® Almond Fudge, Mint Chocolate Chip and Very Berry Strawberry, naast regionale favorieten als Blueberry Panna Cotta en Caramel Honeycomb Candy.

Naast heerlijke ijssmaken, heeft Baskin-Robbins ook heerlijke drankjes en andere baked goods, om zo een totaalplaatje van lekkernijen te kunnen bieden aan de bezoekers.

Een plek om herinneringen te maken en te delen
Baskin-Robbins is meer dan alleen een fijne plek om ijs en andere baked goods te eten. Het is een plek om herinneringen met elkaar te maken en speciale momenten met elkaar te delen. Ook het logo van het Amerikaanse merk laat het uitgebreide assortiment zien. In het logo is het cijfer ‘31’ opgenomen, dat staat voor het feit dat je elke dag van een nieuwe, heerlijke smaak kunt genieten. Keuze stress tussen al dat lekkers? Dan kun je alle smaken altijd proeven met de iconische pink spoon.

Naast het vaste assortiment van overheerlijke ijssmaken en andere frozen desserts heeft Baskin-Robbins in Nederland ook verschillende drankjes en gebak zoals lattes, warme chocolademelk, versgebakken Belgische wafels, crêpes, churros en heerlijke cookies en brownies.

Baskin-Robbins thuisbezorgd

Zin in al het lekkers van Baskin-Robbins thuis? Maak dan nu gebruik van Thuisbezorgd, Ubereats, of Deliveroo om jouw favoriete ijs en andere lekkernijen te laten bezorgen.

Baskin-Robbins heeft momenteel meer dan 7.900 restaurants in 53 landen over de hele wereld, waaronder meer dan 400 winkels in Europa. Voor meer informatie over Baskin-Robbins:info@dunkindonuts.nl. Tel: 06-1820030037

* Bekijk de actievoorwaarden op de website www.baskinrobbins.nl