AMSTERDAM - Wie denkt ‘ik ga even een baantje trekken in het zwembad om die luie of pijnlijke spieren te activeren’ ontdekt dat hij/zij niet de enige is met deze gedachte!


Vandaag 25 november 2020 wilden wij spontaan een baantje gaan trekken in het Zuiderbad. Dat kon de afgelopen weken niet. Echter als bezoeker dient men nu online een ticket te kopen… Of men nu jong of oud bent: “Vol’ krijg men bij de verschillende opties!

En de eerstvolgende datum dat er plek is, is pas 2 december 2020… Dus dan maar vast een kaartje aanschaffen à 5 euro voor volgende week. Daar moet men veel informatie voor invullen op de vroege ochtend tot en met een foto opsturen. “

Spontaan” een baantje trekken is er niet meer bij. Toen ook nog het formulier en wij ‘ruzie’ kregen over de juiste invulling en wij daar niet uitkwamen hebben wij het voor het moment opgegeven… In elk geval voor de slimme mensen met computer -en met geduld- kunt u vanaf 2 december in het Zuiderbad nu nog net een ticket proberen te bemachtigen!