AMSTERDAM - De Amsterdamse Reddingsbrigade kondigt met trots de jaarlijkse Nieuwjaarsduik aan op Strand IJburg op 1 januari 2024. Dit evenement belooft een onvergetelijke start van het nieuwe jaar te worden, waarbij deelnemers de kans krijgen om een verfrissende duik te nemen in het koude water van het IJmeer.

De Nieuwjaarsduik zal plaatsvinden op Strand IJburg, met de eerste start om 14:00 uur. Om ervoor te zorgen dat iedereen op een veilige en georganiseerde manier kan deelnemen, zal de duik in meerdere waves worden gestart. Dit biedt deelnemers de mogelijkheid om samen met vrienden en familie van deze unieke ervaring te genieten.

Om de deelnemers op te warmen voor de duik, zal de getalenteerde Steve Relyveld van Bootburg.com een energieke warming-up verzorgen. Zijn enthousiasme en expertise zullen ervoor zorgen dat iedereen klaar is om de sprong in het koude water te wagen.

Het startschot van de Nieuwjaarsduik zal worden gegeven door Jan-Bert Vroege, vertegenwoordiger van het Stadsdeel Oost. Zijn aanwezigheid benadrukt het belang van dit evenement voor de lokale gemeenschap en onderstreept het belang van veiligheid in het water.

Na afloop van de duik kunnen deelnemers genieten van een welverdiende kom snert, geschonken door Paviljoen De Japanner. Deze hartverwarmende lekkernij zal zorgen voor een heerlijke afsluiting van de Nieuwjaarsduik.

Inschrijven voor de Nieuwjaarsduik kan eenvoudig via de website van de Amsterdamse Reddingsbrigade: https://amsterdamsereddingsbrigade.nl/nieuwjaars-duik-ijburg/. We raden geïnteresseerden aan om zich tijdig in te schrijven, aangezien het aantal beschikbare plaatsen beperkt is.

De Amsterdamse Reddingsbrigade kijkt er enorm naar uit om samen met de deelnemers het nieuwe jaar op een verfrissende en feestelijke manier te beginnen. We hopen op een grote opkomst en een succesvolle Nieuwjaarsduik op Strand IJburg.