AMSTERDAM - Het Amsterdamse BackStage Hotel voert een nieuwe dedicated PA service in. Toeristen uit binnen- en buitenland die in de hoofdstad willen overnachten in combinatie met een museum bezoek, begeleide muziek fietstocht en diner, kunnen middels het one stop shopping principe terecht bij het fameuze muziekhotel vlak bij het Leidseplein. Het hotel houdt de reserveringsmogelijkheden in de gaten van ruim tien uiteenlopende musea. Verder kunnen hotelgasten vooraf de voorkeuren opgeven voor een diner in het centrum, dat kan een bistro, een pizzeria of een exclusief restaurant zijn. Vervolgens zoekt het hotel naar beschikbaarheid. Het hotel speelt hiermee in op de verplichting van reserveren en de complexiteit voor toeristen om dit vooraf te kunnen organiseren.

Het hotel verwacht vooral avonturiers die het wel spannend vinden om van te voren niet precies te weten welk museum en restaurant ze zullen bezoeken. Aangezien het hotel over meerpersoonskamers beschikt, hoopt het zo ook families te mogen verrassen.

BackStage Hotel PA service: mastering your new Amsterdam experience

De actie start op het moment dat de horeca gefaseerd en met anderhalve meter protocollen weer open mag. Hans Spuijbroek, oprichter van het BackStage Hotel: “We merken dat het lastig is voor gasten uit ons eigen land of Duitsland en België om in deze tijd de stad te kunnen ervaren, en wij hebben een team van ervaren medewerkers die de stad van A tot Z kennen. We bieden in juni de gasten die telefonisch of via info@backstagehotel.com reserveren verschillende arrangementen aan, desgewenst met diner of lunch in een type restaurant naar keuze en een guided Rock & Roll fietstocht door Amsterdam.”

Musea, muziek fietstoer en restaurants
Voor wat betreft musea bieden ze - al naar gelang de beschikbaarheid - de keuze uit: Moco Museum, Rijksmuseum, Onze lieve heer op Solder, Stedelijk Museum, Youseum, Rembrandthuis, Museum NEMO Science, Museum Anne Frank, Huis FOAM, Museum Hermitage, Tassenmuseum, Van Gogh Museum, Micro Art Museum en het Scheepvaart Museum. Arrangementen zijn er vanaf € 75,- per persoon inclusief museum en Prosecco ontbijt. Restaurantreservering worden op basis van persoonlijke
voorkeuren afgestemd.

Over BackStage Hotel
Het BackStage Hotel Amsterdam ligt dichtbij het Leidseplein aan de Leidsegracht, middenin het Amsterdamse uitgaansgebied. Het ‘laid back’ hotel is bekend om zijn bijzondere inrichting met muziekinstrumenten en flightcase meubilair. Diverse artiesten uit binnen- en buitenland hebben hier overnacht tijdens hun tours. De meeste concertzalen en bars zijn op loopafstand. Zo ligt het BackStage Hotel vlakbij de bekende concertzalen en 100 meter van het De La Mar Theater. De belangrijke Amsterdamse musea zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het Stedelijk Museum bevinden zich op korte afstand aan het Museumplein. Het Anne Frank Huis (tien minuten lopen), de grachtengordel, het Vondelpark, de beste bars, clubs en restaurants en de bekende winkelstraten (PC Hooftstraat, Leidsestraat en Kalverstraat) zijn allemaal vlakbij.
www.backstagehotel.com