AMSTERDAM - Op 1 juni opent Kringloop Muna haar deuren in het pand van LolaLuid. Sinds het afbranden van Rataplan 3 jaar geleden en het sluiten van Kringlola, heeft Slotervaart geen kringloop meer. En dat terwijl er juist veel behoefte is aan een winkel met tweedehands spullen. De armoede in Nieuw-West groeit, het verlangen naar een circulaire economie is voelbaar en de buurt mist een laagdrempelige ontmoetingsplek. Kringloop Muna speelt hierop in door duurzaamheid te bevorderen en verbinding te creëren. Slotervaart krijgt weer een kringloop terug!


Muna biedt tweedehands producten aan voor een zachte prijs. Daarnaast is Muna niet alleen een kringloop, maar ook een plek om elkaar te ontmoeten. Er is een gezellige koffie- en theehoek waar je kunt genieten van een heerlijk drankje, terwijl je rondsnuffelt tussen de tweedehands schatten van Amsterdam Nieuw-West en luistert naar LP’s van vroeger. Ook zullen er workshops en activiteiten georganiseerd worden waar je je buurtgenoten kan leren kennen.


“Met Kringloop Muna willen wij een plek creëren waar iedereen zich welkom voelt, een huiskamergevoel voor de buurt.” - Angie Koelewijn, oprichter Muna


Muna nodigt je uit om langs te komen om unieke items te vinden, koffie te drinken en een gezellig praatje te komen maken met ons. Je bent van harte welkom vanaf 1 juni 2023. Muna is open van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.