AMSTERDAM - In deze tijden is wandelen een prettige afwisseling en daarom is een kijkje nemen in de buurt van de Archangelkade in Amsterdam de moeite waard. In dit nieuwe gebied bij de Spaarndammerweg en de haven is en wordt gebouwd in verschillende stijlen. Is dat nieuwbouw? Ja, maar het voelt aan of het gebouw er al stond!


Wie het gebied doorloopt ziet dat ook op zaterdagen nog hard wordt doorgewerkt. De eerste nieuwe bewoners zijn er al. Koop- en huurflats, maar wel in een hoger segment lijkt het. Alleen het openbaar vervoer is nog niet optimaal ontdekken wij. Wel goede parkeergarages onder de gebouwen. En op sommige plekken standaard plantenbakken aan de muren van beneden tot de bovenkant van de huizen. Dat wordt straks een rijke groen- en bloemenweelde!

Wat opvallend is zijn de mooie elementen, en de architectuur zelf. Hier gaan architectuurprijzen binnengehaald worden in de toekomst! En.. ja heus Amsterdam graaft hier zijn eigen... gracht(en)! Bijzonder omdat eens te zien gebeuren. Dit gebied wordt straks ook leuk om met de boot even naar toe te varen en dan dit nieuwe stukje Amsterdam vanaf het water te bekijken.

Maar voor de bedenkers van dit gebied; Petje af voor deze mix van nieuwbouw!

Studio Dreams Come True