AMSTERDAM - Gister bracht Hard Rock Cafe® Amsterdam het IC personeel van OLVG – locatie Oost, een bezoek met 250 burgers om hen te bedanken voor hun onvermoeibare werk tijdens de crisis. Morgen doen ze hetzelfde bij OLVG – locatie West.

“Hard Rock is trots op deze helden en dit kleine gebaar van waardering is het minste wat we kunnen doen. Zij zorgden voor de zieke burgers, en nu krijgen ze van ons een lekkere burger”, aldus Ferid Thabet, General Manager van Hard Rock Cafe® Amsterdam. Met hulp van leverancier Fontijn Vlees en Vleeswaren werden de warme hamburgers van het Max Euweplein naar het OLVG vervoerd.

De line-up van Hard Rock Cafe met heerlijke, bekroonde Steak Burgers waar de helden uit konden kiezen, waren The Original Legendary® Burger, The Moving Mountains® Burger en The Big Cheeseburger. Uiteraard werden deze geserveerd met salade en frites.

Hard Rock Cafe® Amsterdam is ondertussen weer dagelijks geopend met beperkte openingstijden van 12:00 tot 22:00 uur. Hard Rock International werkt samen met wereldberoemde gezondheids- en veiligheidsorganisaties zoals EcoLab en de NSF om ervoor te zorgen dat het restaurant voldoet aan de hoogste normen voor netheid en hygiëne.

Ga voor meer informatie over Hard Rock Cafe Amsterdam naar www.hardrockcafe.com/location/amsterdam.