AMSTERDAM - Ooit moest onze oud- Minister President Jan-Peter Balkenende met spoed in het ziekenhuis worden opgenomen met een verwaarloost probleempje aan zijn teen.


Zo gevaarlijk is het als men zijn voeten niet op tijd laat behandelen. De regering kan wel zeggen dat vele mensen met contactberoepen nog niet mogen werken. Maar vrouwen en ouderen zijn er de dupe van ... zij willen toegang tot de pedicures!

Vele vrouwen en ouderen hebben last van likdoorns, eelt en meer aan hun voeten. Hun redder in nood is vaak de pedicure. Maar niet iedereen kan nu zelf zijn 'voetprobleem' oplossen. Je ziet al dames met pijnlijke gezichten rondlopen. Ook voor diabeten is het probleem zeer gevaarlijk; hun wondjes gaan niet zomaar dicht. Meer en meer ouderen snappen dat ze niet teveel bezoek moeten krijgen, of kunnen krijgen. Dat van het niet-kappersbezoek is al vervelend, daar hebben ze iets minder last van ... en een gebit hebben velen al. Maar waarom kan die pedicure niet aan de slag?

"Als de Minister- President een vrouw was geweest had ze dit probleem allang begrepen en opgelost" zegt een klant van de Amsterdams pedicure 'Jellien's Nails' aan de Nieuwmarkt. En "Waarom kan een tandarts wel aan de slag terwijl de pedicure verder van zijn cliënt af zit dan een tandarts van een patiënt met open mond?" Wordt het geen tijd dat pedicures, manicures en kappers weer gewoon bezocht kunnen worden met de nodige voorzorgsmaatregelen?

Studio Dreams Come True