AMSTERDAM - De lente is aangevangen; Het Amsterdams Buurt Film Festival zendt alle Amsterdammers(en ook daarbuiten) een lentegroet! Opdat de creativiteit er straks bij allen uitkomt!

Hun Tekst: “de kriebels al in uw hoofd? Want in de lente komen ideetjes op, in de zomer worden ze in buurtbeelden 'gevangen', gesteund door ABFF(Amsterdam Buurt Film Festival) en tot projecten gemaakt... en in het najaar, bijna in de winter, zien wij deze beelden in.. de OBA(Openbare Bibliotheek Amsterdam) en op televisie terug! Warme(re) lentegroet van het ABFF team”

Kent U mensen, jongeren en ouderen, die iets met video en hun buurt in Amsterdam willen, al iets kunnen of professioneel zijn? Stuur hen door naar de ABFF-website, die zodra het weer kan, cursussen geeft, filmmakers ondersteund en op het eind in deze 3 verschillende categorieën een filmfestival met deze buurtfilms uitschrijft.

De buurtfilms worden in december 2021 in de OBA tijdens het ABFF festival getoond. Dus houdt allen de website van de www.ABFF.nl in de gaten!