AMSTERDAM - Clifford Chance, sinds 2014 sponsor van Toneelgroep Amsterdam, blijft ook in de toekomst de ambities van Internationaal Theater Amsterdam (ITA) steunen. De samenwerking wordt vanaf dit seizoen verdiept tot een partnership. Met financiële bijdragen en gezamenlijke, inhoudelijke programma's specifiek gericht op jong talent verbinden zij zich aan het ITA Talent Center. Zondag 4 november ondertekenden Ivo van Hove en Wouter van Ransbeek als directie van ITA en Jeroen Ouwehand, managing partner van Clifford Chance, het nieuwe partnership contract.

Het internationale advocatenkantoor wordt hiermee partner met een focus op talentontwikkeling."Clifford Chance herkent zich in de ambities van ITA," zegt Jeroen Ouwehand. "Net als Internationaal Theater Amsterdam is Clifford Chance een organisatie die vooruit kijkt en nieuwe paden durft te bewandelen. Aandacht voor de ontwikkeling van nieuw en jong talent is hierbij essentieel. Deze overtuiging wordt gedeeld met Internationaal Theater Amsterdam en we zijn trots om aan de ontwikkeling van jong theatertalent te kunnen bijdragen."

Wouter van Ransbeek : "In dit partnership zien wij niet alleen de onderlinge versterking van twee toonaangevende professionele organisaties, maar ook kansen om ons Talent Center verder te kunnen ontwikkelen. De samenwerking gaat hiermee de klassieke vormen van sponsoring ver voorbij. ITA en Clifford Chance ondersteunen elkaar in projecten gericht op de ontwikkeling van jong talent, maar willen elkaar ook wederzijds inspireren en kennis en ervaring uitwisselen."

ITA is ervan overtuigd met Clifford Chance de juiste partner te hebben gevonden om haar langetermijndoelstellingen te behalen om ook in de toekomst jonge makers kansen te bieden en een zo breed mogelijk publiek van kwalitatief hoogstaande producties te kunnen blijven voorzien.