AMSTERDAM - Op het moment dat kunstenaarsvereniging Arti et Amicitiae moest sluiten vanwege de intelligente lockdown, rees bij het bestuur van Arti het verlangen om de verbinding tussen de kunstenaars- en kunstlievende leden levendig en krachtig te houden. Zo ontstond het project ‘A Doodle a Day’, een collectief kunstwerk van en voor ons allen.


Alle leden werden uitgenodigd om middels schetsen, notities, telefoontekeningen, poëtische invallen of snapshots uitdrukking te geven aan kwetsbaarheid, vreugde, vergeving, liefde, angst, troost, alles wat ons mens maakt en deze te delen tijdens de weken waarin wij allen noodgedwongen thuis zaten.

De vele #doodles die Arti heeft ontvangen tijdens deze periode zijn vanaf zaterdag 20 juni te bewonderen op de tentoonstellingszalen van Arti et Amicitiae. Van de binnengekomen doodles is een mooie animatie gemaakt die al vanaf dinsdag 9 juni te zien is in de sociëteit van Arti et Amicitiae.

Wees welkom in Arti om zowel de tentoonstelling als de animatie te zien en lekker te komen lunchen of koffie drinken. Wel graag vooraf reserveren. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 13 -17 uur via 020-6245134 (optie sociëteit of optie tentoonstellingsbalie)