Amsterdamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt2.0 ℃

Mindfulness in de Zaanstreek in Wormer

Bezoekadres:

Mindfulness in de Zaanstreek

De Lely 19
1531RE Wormer
06-33974545
http://mindfulnessindezaanstreek.nl/

Mindfulness

Burnout, depressie, stress of stress gerelateerde klachten? Mindfulness in de Zaanstreek is het adres voor ontspanning.Er wordt gewerkt met het unieke 3M concept. Dit houdt in: Mindfulness, Meditatie en Massage.

Mirjam Everhard van Mindfulness in de Zaanstreek is een expert op het gebied van stress en stress gerelateerde klachten.

Ze ontwikkelde daarvoor het 3M concept. Als hbo geschoold massage therapeut en mindfulness trainer, weet zij als geen ander wat stress met iemand kan doen. In deze hectische tijd, waarin er veel van ons wordt verwacht, zien we klachten als burnout, depressie en stress gerelateerde klachten schrikbarend toe nemen.

Mindfulness (8 weekse training) leert je technieken om je hoofd er helemaal bij te houden. Minder malen, minder piekeren en niet meteen je oordeel klaar te hebben. De dingen te zien voor wat ze zijn, te accepteren voor wat ze zijn. Wat vervelend is kun je niet altijd veranderen, maar je kunt er wel anders naar kijken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een 8 weekse training zeer goed werkt bij veel uiteenlopende klachten.

Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan chronische pijnklachten, depressie of een burn-out. Ook als je geen klachten hebt is deze training een prima ondersteuningin je dagelijkse bezigheden.

Meditatie is een onderdeel van de mindfulness training. Meditatie is absoluut niet zweverig. Je houdt je hoofd er helemaal bij.

Massage is tijd nemen voor je zelf. Tijd om weer helemaal op te laden en te ontspannen.
Het 3M concept zorgt voor de ontspanning die jij zo hard nodig hebt. Je bent het waard!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met:
mirjam@praktijkdelilalotus.nl
T: 06 33974545
www.mindfulnessindezaanstreek.nl
www.praktijkdelilalotus.nl
De Lely 19 1531 RE Wormer.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

9 Beoordelingen


Annemarie
13-03-2017

Review:
Ik heb bij Mindfulness in de Zaanstreek een Mindfulness training gevolgd en een aantal meditatie ochtenden bijgewoond. Mirjam is een fantastische vrouw die dit op een hele fijne manier overbrengt. Ik heb er heel veel aan gehad in een moeilijke periode en ga nog met veel plezier naar herhaalsessies.


kommercy
13-03-2017

Review:
Ik ben vorig jaar bij de training van Mirjam geweest. Ik heb hier heel veel van geleerd en heb hier nog dagelijks profijt van


Karin
11-03-2017

Review:
Na een zeer sceptische start van mijn kant moet ik bekennen fat het een zeer fijne ervaring was. Mirjam heeft een fijne manier van lesgeven, back to basic, niet zweverig maar ook gezellig. Bij twijfel gewoon doen!! Ik heb veel aan deze cursus gehad.


Cees
11-03-2017

Review:
Vorig jaar heb ik bij Mindfulness in de Zaanstreek de 8 weekse mindfulness training gevolgd. Via een kennis werd ik op deze praktijk gewezen. De manier waarop Mirjam lesgeeft is aangenaam. Helder, duidelijk en vooral met wat humor. Deze training is niet zweverig en heel back to basic. Ik heb er veel aan gehad.

Geef je beoordeling over Mindfulness in de Zaanstreek. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map