Amsterdamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

Leering en Partners in Zaandam

Bezoekadres:

Leering en Partners

Zuiddijk 139
1501CE Zaandam
075-6163875
info@leeringenpartners.nl
http://www.leeringenpartners.nl/

KAPSALON LEERING & PARTNERS

Kapsalon Leering & Partners bestaat al ruim jaar 60 jaar. Opgestart als knipsalon op 17 november 1956 door mijn opa en vader en later uitgebreid met een damessalon. Hierdoor werd het een salon waar iedereen niet alleen geknipt maar ook gekleurd, gekruld en gestyld kon worden. Momenteel bestaat ons team uit 5 personen waarvan er drie uit de familie Leering komen. kortom, na 60 jaar zijn we nog steeds een echt familiebedrijf en zijn we nog steeds gevestigd op Zuiddijk 139, de plek waar het ruim 60 jaar geleden begon.

ONZE “CORE BUSINESS” EN PASSIE IS KNIPPEN EN KLEUREN, MAAR ER IS MEER…..

We hebben de afgelopen jaren niet stilgezeten. Naast het volgen van trainingen en shows op het gebied van haarverzorging en styling zijn we vanaf begin 2015 ook een gediplomeerde drogisterij met een groot assortiment aan zelfzorggeneesmiddelen, en verkopen we voedingssupplementen van het Nederlandse merk New Care en de natuurproducten van Aromed. Ook bieden we Threading aan, een speciale techniek voor het in model brengen van wenkbrauwen met behulp van slechts één simpel touwtje. Daarnaast hebben we het ouderwets barbier-scheren met open mes weer in ere hersteld.

Maar onze “core business” blijft natuurlijk haarverzorging en alles wat daarbij hoort. We hebben een jarenlange passie voor het vak en blijven ernaar streven om een mooie, goed geknipte, gekrulde en/of gekleurde kapsels te leveren, uiteraard afgestemd op jouw wensen. Kijk op de site voor meer informatie en inspirerende foto’s (er staan op onze website geen gelikte foto’s van modellen gedownload van andere sites, maar nagenoeg alle foto’s zijn van kapsels die wij zelf gedaan hebben).

Wil je alleen maar geknipt worden, dan is een afspraak maken niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Wil je zeker zijn van een bepaald tijdstip of wil je een langere behandeling zoals kleuren, Curlsys-knippen of permanent/omvorming, bel dan even naar de salon (075-6163875)

We begroeten je graag in onze kapsalon.
Peter Leering

Foto's van Leering en Partners

Leering en Partners image 1
Leering en Partners image 2
Leering en Partners image 3
Leering en Partners image 4
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Leering en Partners. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
Middenweg 453a
1704 BB Heerhugowaard


Sales:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen