Wordt het weer tijd om je voeten te laten verzorgen, of is het tijd om je wimpers weer eens te laten liften? Deze behandelingen zijn niet alleen voor de zomer of de feestdagen, je wilt toch het hele jaar mooi en verzorgd door het leven? Bij Lashes Brows and Nails kun je nu ook je voeten professioneel laten verzorgen, ook al ben ik officieel nog leerling pedicure, ik oefen veel en werk al als een pro en dat doe ik voorlopig tegen gereduceerd tarief.

Bovendien hebben we nu ook nog een speciale dagblad-korting van 10 % op de pedicure en 5% op alle andere behandelingen. Deze korting geldt tot 1 april 2020 en alleen als u het tijdens de behandeling of tijdens het afrekenen meldt. Boekingen die ingepland worden na 1 april kunnen geen gebruik meer maken van deze dagblad-korting.

Reserveer dus nu snel je plekje via mijn website lashesbrowsandnails.nl dan spaar je ook nog automatisch punten voor korting. Bellen mag natuurlijk ook op 0623367864.

Kom lekker genieten onder het genot van een heerlijke cappuccino, espresso, een kopje thee of een verkoelend glas water in de Tweede van der Helststraat 25 te Amsterdam