Amsterdamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

Kinderdagverblijf Little Super Stars in Amsterdam

Bezoekadres:

Kinderdagverblijf Little Super Stars

Overtoom 491-493
1054LG Amsterdam
020-4124281
06-52571793
imran@littlesuperstars.nl
http://www.littlesuperstars.nl/

Little Super Stars

is een unieke combinatie van professionele kinderopvang met een persoonlijke benadering.

In een leuke omgeving bieden enthousiaste, vaste en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. De veilige en vrolijke uitstraling van de ruimtes creëren een huiselijke, veilige en warme omgeving waarbinnen het kind zich geborgen kan voelen en plezier kan hebben. Little Super Stars is de ideale plaats voor een kind om geheel verzorgd de wereld te verkennen. Professionaliteit en kwaliteit staan door middel van het uitvoeren van een uniek en verantwoord pedagogisch beleid bij ons voorop. Little Super Stars streeft ernaar om haar dienstverlening voortdurend te verbeteren en continu af te stemmen op de behoeften en ontwikkelingen van je kind.

We bieden dagopvang op twee groepen die verticaal ingericht zijn. De kinderen hebben hierdoor 4 jaar lang contact met dezelfde pedagogisch medewerkers. Ze groeien als het ware op in hun eigen groep. De jongste leren van de oudere kinderen en de oudere kinderen krijgen zelfvertrouwen doordat ze (zichtbaar) al zoveel zelf kunnen. Kinderen op een verticale groep houden rekening met elkaar. Dit gaat bij ons niet ten koste van henzelf.

Bij de inrichting van de groepen en in onze activiteitenplanning houden we rekening met de behoeften van elke leeftijd. Een veilige plek voor de baby’s en voldoende ruimte voor kleine kruipers. Peuters mogen zich lekker uitleven en hebben ook een plekje om rustig te spelen of een boekje te lezen. Ons pand geeft ons de mogelijkheid om de groep regelmatig ‘uit elkaar te halen’.

Foto's van Kinderdagverblijf Little Super Stars

Kinderdagverblijf Little Super Stars image 1
Kinderdagverblijf Little Super Stars image 2
Kinderdagverblijf Little Super Stars image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kinderdagverblijf Little Super Stars. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
Middenweg 453a
1704 BB Heerhugowaard


Sales:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen