Amsterdamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Half bewolkt17.1 ℃

Happy Homework in Santpoort-Noord

Bezoekadres:

Happy Homework

Wulverderlaan 3
2071BG Santpoort-Noord
023-2052341
info@happyhomework.nl
http://www.happyhomework.nl

Happy Homework


Happy Homework is een idee van René Schotvanger en Ruben Bos. In februari 2011 besloten zij, naast hun werkzaamheden als docent binnen het voortgezet onderwijs, een instituut voor huiswerkbegeleiding op te richten, om in hun vrije tijd kinderen nog beter te kunnen gaan helpen.

Inmiddels is Happy Homework uitgegroeid tot een educatief instituut verspreid over de provincie Noord-Holland, wat meer betekent voor kinderen dan alleen huiswerkbegeleiding. Door de aanpak, waarbij kinderen zich prettig voelen in de omgeving waar gewerkt moet worden, zien wij bijna alle kinderen het beste uit zichzelf halen. Onze begeleiding is anders op vele onderdelen. Zo onderhouden wij regelmatig contact met ouders door middel van bijvoorbeeld wekelijkse voortgangsverslagen. En de tafels waar leerlingen aan werken staan niet 'schools' in een rij, maar staan opgesteld zoals deze ook in een huiskamer staan. Kinderen moeten zich prettig bij ons voelen. Juist dan kunnen ze het beste eruit halen wat erin zit!

Happy Homework werkt met ervaren (ortho)pedagogen, kinderpsychologen en docenten uit basis- en voortgezet onderwijs. Op iedere vestiging werkt een vaste medewerker, welke de plaatselijke onderwijsinstellingen kent en feeling heeft met de kinderen uit die omgeving.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Happy Homework. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map