GoldRepublic in Amsterdam

Bezoekadres:

GoldRepublic

Herengracht 454
1017CA Amsterdam
T020-7946021
Eklantenservice@goldrepublic.com
Whttps://www.goldrepublic.nl/

GoldRepublic

GoldRepublic is een Nederlandse onderneming die duizenden beleggers over de hele wereld bedient. Deze beleggers vertrouwen op GoldRepublic om hun vermogen tegen de onvoorspelbare aard en risico's van de financiële markten te beschermen.

Maar ook GoldRepublic begon bescheiden. Nadat oprichters Marleen Evertsz en Kasper Luursema in 2008 met eigen ogen zagen hoe 'veilige beleggingen' toch niet veilig bleken, gingen zij op zoek naar een alternatief.

Goud — met zijn enorme staat van dienst — sprong al snel in het oog. Maar de goudwereld werd gekenmerkt door louche praktijken, opdringerige verkopers en ondoorzichtige prijzen. Zij wilden daar verandering in brengen. GoldRepublic ontving in 2010 daarom als eerste edelmetaalverkoper ooit een AFM-vergunning. Bovendien is GoldRepublic de enige partij in Nederland die goud op deze unieke wijze — veilig en transparant — aanbiedt.

Inmiddels is GoldRepublic uitgegroeid tot de meest toonaangevende aanbieder van fysiek edelmetaal in Nederland. Ook namen Hans Verkoren (oud-directeur ING Direct) en Piet Klaver (oud-ceo SHV Holdings) een belang in GoldRepublic. Zij vormen thans de Raad van Advies.

Foto's van GoldRepublic

GoldRepublic image 1
GoldRepublic image 2
GoldRepublic image 3
GoldRepublic image 4
GoldRepublic image 5
GoldRepublic image 6