NEDERLAND - Stichting Topsport for Life stelt zich tot doel om mensen die nú levensbedreigend ziek zijn en voor wie helaas vaak onderzoek cq. een oplossing te laat zal komen, een beter leven te geven. Veel van de gasten van de stichting leven met ALS of kanker. Jong en oud maar allemaal met een actieve en positieve levensinstelling!


Zo organiseert de stichting voor haar gasten onder meer volledig verzorgde groepsvakantiereizen in binnen- en buitenland. Alles onder het motto ‘niets moet en alles mag’ en als het even kan ook met een avontuurlijk en zeker ook actief karakter.

In september 2021 was stichting Topsport for Life met een groep gasten die levensbedreigend ziek zijn en hun partners voor de 5e keer op vakantie naar Ameland! En zoals altijd werd het een onvergetelijke week waarin de ziektes even konden worden vergeten! En voor de eerste keer is er een langere film van gemaakt zodat de kijker echt even kan worden meegenomen in de belevenissen.

Ben je zelf misschien ook ziek of ken je iemand die ziek is maar gebruik zou willen maken van alle ondersteuning en mee zou willen doen aan de activiteiten van Topsport for Life? Meld je zelf of iemand anders dan aan via de site van Topsport for Life: www.topsportforlife.nl

Heb je nog vragen? Bel 088-2468180 of mail naar info@topsportforlife.nl.


En hier de link naar de film “Happy op Ameland”: https://youtu.be/vr7tX1Jjkbw