AMSTERDAM - Van 26 juni tot en met 1 juli vindt de pop-up week in Nieuw-West plaats. Medewerkers van het stadsdeel staan de hele week op verschillende plekken om informatie op te halen bij bewoners en ondernemers over wat zij belangrijk vinden voor hun buurt.

Pop-up week

Stadsdeelmedewerkers zijn al eerder de straat op geweest samen met onder meer de politie, woningbouwverenigingen en medewerkers van de Huizen van de wijk. Samen gingen zij in gesprek met bewoners in de verschillende gebieden om te horen waar het stadsdeel zich volgens hen op moet richten in 2018 in hun wijk. Tijdens de pop-up week vertellen we u graag de resultaten van die gesprekken en vragen wij u of u zich hierin herkent.

Waar vindt u ons?

Als u wilt weten wat eerdere gesprekken hebben opgeleverd, kom dan in de pop-up week naar één van de volgende locaties:

  • maandag 26 juni in winkelcentrum Belgiëplein van 12.00 tot 14.00 uur
  • dinsdag 27 juni op het Osdorpplein van 12.00 tot 15.00 uur
  • dinsdag 27 juni op het Piet Mondriaanplein van 14.00 tot 16.00 uur
  • vrijdag 30 juni op de markt van Plein 40-45 van 10.00 tot 12.00 uur

Wilt u weten waar de medewerkers nog meer staan? Bekijk dan het complete overzicht.

Gebiedsplannen

De opgehaalde informatie wordt zo veel mogelijk opgenomen in de gebiedsplannen van 2018. Die plannen geven per gebied een overzicht van activiteiten die in 2018 extra worden uitgevoerd door het stadsdeel om de wijken veiliger, schoner en leefbaarder te maken. Het gebiedsplan is geen lange lijst van wat er allemaal in het gebied gebeurt, maar een overzicht van onderwerpen die dat jaar extra aandacht krijgen.

Meer weten over de gebiedsplannen?

Wilt u meer weten over de gebiedsplannen of de gebiedsplannen van dit jaar lezen? De volledige plannen voor 2017 zijn te vinden via www.amsterdam.nl/gebiedsgerichtwerken.