AMSTERDAM - Op maandag 13 november organiseert de gemeente Amsterdam een informatiebijeenkomst over de stand van zaken in het gebied Sloterdijk 1 Zuid (het bedrijvengebied tussen de Transformatorweg en de spoorlijn). Dit gebied verkleurt de komende jaren van een bedrijventerrein naar een gemengde en levendige werk- en woonwijk.

Maar hoeveel mensen wonen en werken er straks? En op welke manier geven we de transformatie samen met de kaveleigenaren vorm? Het afgelopen jaar heeft de gemeente samen met de eigenaren de mogelijkheden hiervoor verkend. Het projectteam van Sloterdijk 1 geeft u op 13 november graag een uitgebreide update over de resultaten van het afgelopen jaar en een doorkijk naar de komende periode.

Wanneer

Maandag 13 november
16.30 – 18.30 uur (inclusief borrel)

Waar

Broedplaats Contact, Contactweg 47, Amsterdam

Programma

16.15 uur

Inloop met soep en broodjes

16.30 uur

Projectupdate door Paul Moons (projectmanager Sloterdijk 1) en Hans van der Made (stedenbouwkundige Sloterdijk 1)

17.15 uur

Gebiedsmakelaar Paul Berkers: Stadsdeel West en haar rol en diensten tijdens de transformatie

17.20 uur

Borrel en informatiemarkt

18.30 uur

Einde

Leefbaarheid en veiligheid zijn een belangrijk aandachtspunt voor de transformatie. De gebiedsmakelaar en accounthouder EZ (Economische Zaken) van Stadsdeel West zijn ook aanwezig op de bijeenkomst en horen graag van u wat er leeft en speelt in het gebied.

Aanmelden

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die in het gebied Sloterdijk 1 Zuid geïnteresseerd is. Bent u er de 13e bij? Meld u dan aan via Sloterdijk1@amsterdam.nl, dan kunnen we rekening houden met de hoeveelheid soep en broodjes.