AMSTERDAM - De gemeente Amsterdam kent meer dan 17.000 betrokken collega’s die met elkaar voor Amsterdam werken. Van loketmedewerker tot manager, van trainee tot stedelijk directeur. In het sociaal jaarverslag 2016 blikt de gemeente Amsterdam terug op de eigen organisatie in het afgelopen jaar.

In het verslag vindt u informatie over de samenstelling van en de omstandigheden voor het personeel van de gemeente Amsterdam en kunt u lezen over de mogelijkheden voor medezeggenschap en ontwikkeling binnen de gemeente. Daarnaast wordt een aantal resultaten die in 2016 behaald zijn door de gemeente belicht, met verhalen van de medewerkers die daaraan een bijdrage hebben geleverd.

Beste overheidswerkgever

Altijd geïnteresseerd geweest in het gebiedsgericht werken? Wilt u meer weten over de Amsterdamse radicaliserings-aanpak? Of bent u benieuwd naar het werk van de ondernemingsraad? U leest het in het sociaal jaarverslag 2016 van de gemeente Amsterdam. Een gezamenlijk resultaat voor en door betrokken collega’s, dat bijdraagt aan de ambitie van de gemeente om in 2020 de beste overheidswerkgever te zijn.

Bekijk het Sociaal Jaarverslag 2016 (PDF, 10 MB).