AMSTERDAM - Samen met de Hogeschool van Amsterdam doen we onderzoek naar het reisgedrag van Amsterdammers. We willen te weten komen wat uw reisbehoeften zijn. Hoe vaak, wanneer en met welke voertuigen verplaatst u zich door de stad? Dat zijn vragen waar we met de proef antwoord op willen krijgen.

Als u aan de proef meedoet, geeft u ons inzicht in uw reisbehoeften. Zo helpt u ons betere keuzes te maken die passen bij de inwoners van de stad. We voeren de proef uit met behulp van Fynch. Dat is een slimme app die reisbewegingen bijhoudt en ook gebruikers laat zien hoe je slimmer en duurzamer kunt reizen. De app kunt u 6 weken gratis gebruiken.

De Hogeschool van Amsterdam onderzoekt het reisgedrag via de ritten die de app registreert. Tijdens het onderzoek krijgt u 2 vragenlijsten toegestuurd over uw reisbehoeften en redenen dat u reist. Alle data wordt anoniem verwerkt.

Tegoedbon van € 20,-

Woont u in Amsterdam en heeft u een auto én een smartphone? Meld u dan nu aan en doe mee aan de proef. Na afloop ontvangt u een Bol.com tegoedbon van € 20,-.

  • Inschrijven: 20 september t/m 24 oktober 2021
  • Start proef: 8 november 2021

Doe mee met de proef