AMSTERDAM - Renée Cohen (54) is aangesteld als nieuwe commercieel directeur van Stromma Nederland. Cohen heeft brede (inter)nationale commerciële ervaring in de hotellerie en hospitality. Zo maakte ze naam bij onder andere NH Hotels en Accor Hotels. Cohen start per 1 juli en wordt verantwoordelijk voor de positionering en verdere ontwikkeling van Stromma Nederland als toeristisch bedrijf.

Cohen stapt vol enthousiasme aan boord van Stromma Nederland. “Ik wil mijn kennis en ervaring inzetten om het productaanbod te verbreden en de samenwerking met stakeholders te versterken in de groeiende Amsterdamse toeristische markt. Daarnaast wil ik als bewoner van Amsterdam bijdragen aan een betere balans tussen bewoner en bezoeker.”, aldus Cohen.

Verbreding productaanbod
Cohen richt zich de komende tijd op de doorontwikkeling van het productaanbod, waaronder het nieuwe product ‘Amsterdam Pass’. Met deze pas faciliteert Stromma Nederland als Host of Amsterdam een totaalpakket van toeristische activiteiten, waaronder producten van Stromma en musea en attracties. Door de handen ineen te slaan met partners in de stad, biedt Stromma Nederland de ultieme Amsterdambeleving en wordt het keuzeproces van haar gasten vergemakkelijkt. Naast de Amsterdam Pass ligt de focus van Cohen de komende tijd op de nieuwe Hop on-Hop off busservice, zodat gasten ook stadsdelen buiten het centrum kunnen ontdekken. Stromma Nederland is de eerste in ons land die elektrische Hop on-Hop off bussen inzet.

Nieuwe aanwinst
Peter Duwel, CEO van Stromma Nederland, is blij met deze nieuwe aanwinst. “Renée heeft een brede commerciële ervaring in de toeristische branche en zal onze positie als internationaal toeristisch bedrijf versterken en verder uitbreiden.”