AMSTERDAM - De gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost en Makkie gaan vanaf 18 mei een nieuwe samenwerking aan in de Indische Buurt en het Oostelijk Havengebied. Doet u vrijwilligerswerk in deze buurten, dan kunt u Makkies verdienen.

Met de gespaarde Makkies kunt u betalen bij aangesloten lokale winkeliers en organisaties. Bijvoorbeeld voor boodschappen, sportactiviteiten of een tweedehands fiets. Vanaf 18 mei start er een proef met extra en speciale makkiedeals voor bewoners van de Indische Buurt en het Oostelijk Havengebied. De extra deals zijn tot stand gekomen in samenwerking met Stadspas. Maakt u gebruik van deze deals met uw stadspas, dan compenseert Stadspas de betreffende ondernemer of organisatie.

Meer weten?

Kom naar de kickoff-bijeenkomst op donderdag 18 mei van 17.00 tot 19.00 uur in Studio K, Timorplein 62. Tijdens deze gezellige bijeenkomst met muziek en een hapje en drankje hoort u welke nieuwe mogelijkheden er zijn om Makkies te verdienen en uit te geven. Ook wordt het nieuwe Makkieboekje gepresenteerd aan de diverse Makkieorganisaties en Makkiegebruikers.