AMSTELVEEN - Het jongerenwerk van de gemeente Amstelveen is er voor alle jongeren tussen de 10 en 23 jaar in Amstelveen. Zij werken voornamelijk met jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, de zogenoemde kwetsbare jongeren.

Een andere omgeving biedt het jongerenwerk goede mogelijkheden om intensief aan de slag te kunnen gaan met deze jongeren. Vanuit deze gedachte is het idee ontstaan om (moeilijk) bereikbare jongeren voor een paar dagen mee te nemen op een survivalkamp. ‘Survive Yourself’ vindt plaats van 21 tot en met 26 juli en biedt plaats aan maximaal 25 jongeren. 2 nachten back to basic in de Ardennen en drie nachten in een groepsaccommodatie in Limburg. Ook deze keer zoomt het jongerenwerk vooral in op activiteiten gericht op educatie, bewustwording, verbinding, ervaringsleren en competentie ontwikkeling.

Ken je jongeren die baat kunnen hebben bij deze ervaring en het leuk zouden vinden om mee te gaan? Laat het ons weten! De kosten zijn laag, de jongeren hebben survivalspullen en een lunchpakket nodig. Aanmelden of extra informatie opvragen kan via m.van.der.meer@amstelveen.nl. Vol is vol!