AMSTELVEEN - De gemeente is al langere tijd bezig met plannen voor een Pathé bioscoop in het Stadshart. De ontwerp Startnotitie Bioscoop Stadsplein en concept Gebiedsvisie Traverse A9 – Stadshart zijn goedgekeurd door het college van B en W. Het plan is om de bioscoop met 7 zalen te vestigen achter de cultuurstrip met een ingang aan het Stadsplein. Verder is er een visie ontwikkeld op het gebied rondom de overkapping van de A9 bij het Stadshart.

Benieuwd naar de plannen?
De gemeente organiseert op woensdag 10 april een informatiebijeenkomst. Iedereen is van 15:00 uur tot 20:00 uur welkom bij het Cobra Museum voor Moderne Kunst. Hier zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook een delegatie van Pathé is aanwezig om bezoekers te woord te staan.

Bent u niet in de gelegenheid naar de informatiebijeenkomst te komen maar heeft u wel vragen? Neem dan contact op met de gemeente via stadshart@amstelveen.nl of door te bellen naar (020) 540 4911. Op de pagina:Stadshart kunt u de plannen bekijken.