AMSTERDAM - Graag nodigen wij uit voor de informatiebijeenkomst over het nieuwe bestuurlijk stelsel in 2018. Meebeslissen over de stad? Dat kan!

Elke Amsterdammer kan meedoen

Heeft u ideeën over de ontwikkelingen en toekomst van uw gebied? Weet u wat er speelt in uw wijk en wilt u actief nadenken over de plannen voor uw gebied en stadsdeel? Dan ligt er een kans voor u. Elke Amsterdammer kan meedoen en zichzelf verkiesbaar stellen voor een plek in de stadsdeelcommissie. U hoeft geen lid te zijn van een politieke partij om verkozen te worden.

Op 21 maart 2018 kiezen de bewoners van Amsterdam een nieuw bestuur voor de stad. Bewoners kiezen een kandidaat voor de gemeenteraad van Amsterdam én een kandidaat voor de stadsdeelcommissie. Als u verkozen wordt maakt u vier jaar lang deel uit van de stadsdeelcommissie. Op die manier bepaalt u wat belangrijk is.

Informatiebijeenkomst 28 november

Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer informatie over het nieuwe stelsel, hoe u zich kandidaat stelt en hoe het proces tijdens en na de verkiezingen er uitziet.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst in stadsdeel Nieuw-West via www.amsterdam.nl/nieuwbestuurlijkstelsel. Tijdens het aanmelden kunt u vragen en opmerkingen indienen die mogelijk tijdens de bijeenkomst behandeld worden.

Contact en meer informatie

Heeft u vragen en opmerkingen over deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar bestuurlijkstelsel@amsterdam.nl. Bekijk www.amsterdam.nl/nieuwbestuurlijkstelsel voor meer informatie.