AMSTERDAM - Vindt u het ook zonde dat het Parlevinkerplein er zo verloren bij ligt en wilt u dat graag anders? Dan bent u op maandagavond 24 april van harte welkom in De Rietwijker.

Een groep bewoners en organisaties uit De Banne organiseert een buurtbijeenkomst over het Parlevinkerplein, de grote open ruimte tussen De Rietwijker, het Gezondheidscentrum Banne Buiksloot en de Parlevinker. Het Parlevinkerplein kan de buurt een stuk gezelliger maken als er regelmatig wat te zien en te doen is.

Ideeën voor tijdelijke initiatieven

De buurtbijeenkomst is bedoeld om ideeën voor tijdelijke initiatieven te bespreken en te verzamelen die het plein leuker en gezelliger moeten maken. Denk aan bijvoorbeeld sport- en beweegactiviteiten voor jong en oud, theater en muziek, een kofferbakmarkt, sport- en spelactiviteiten voor kinderen en jongeren, plantenperken of moestuinbakken en recycling-initiatieven. Heeft u andere ideeën? We horen het graag.

Tijd en plaats

Datum: maandag 24 april 2017
Tijd: inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur
Plaats: De Rietwijker, Parlevinker 9

De koffie staat klaar, u bent van harte welkom.

De buurtbijeenkomst is een initiatief van bewoners van De Banne, Stichting Blikopeners, Dock, Gezondheidscentrum Banne Buiksloot, Studio De Zoete Inval, De Theaterstraat, De Bolder, De Bakbrommer, Stichting Arrahma en stadsdeel Noord.