AMSTERDAM - Amsterdam biedt een gratis omscholingstraject aan. Wilt u aan de slag in de bouw, metaal, techniek of infrastructuur? Het zijn banen met toekomst. Met een goed salaris. Tegelijk werken we verder aan de doelen van het klimaatakkoord.

Er zijn in Amsterdam en omgeving 7.000 vacatures in de bouw, techniek of infrastructuur. Daarom zijn er nu gratis omscholingstrajecten. Amsterdam heeft de handen ineengeslagen met opleiders, werkgevers en brancheorganisaties.

Techniek

Kom naar een oriëntatiedag in juni (er zijn er 4) en laat u inspireren. Kent u iemand die in aanmerking kan komen voor een baan in de techniek? Geef dan deze informatie door.

Duurzame stad
Door het tekort aan werknemers komt ook de duurzame ontwikkeling van de stad in de knel. Amsterdam investeert in deze banen, die nodig zijn om de stad verder te verduurzamen. Huizen isoleren, zonnepanelen aanleggen, warmtenetten aanleggen. En huizen bouwen, natuurlijk. Zo werken we toe naar een schone, uitstootvrije stad met genoeg woningen.

Verder groeien

Daar hebben we veel mensen bij nodig. Na een korte omscholing kan iemand al snel beginnen en verder groeien. Om te starten is het niet nodig om meteen alle kennis en vaardigheden in de vingers te hebben.

Wilt u weten of dit werk bij u past?
Ga naar amsterdam.nl/baanmettoekomst
Kom naar de oriëntatiedag met koffie en lunch. Aanmelden is gratis, u zit nergens aan vast.
- 18, 22, 25 of 29 juni 2022
- Van 9.00 tot 15.00 uur
- Mbo-college Westpoort in Amsterdam

U hoort dan alles over sectoren, banen en de mogelijke opleidingen.