AMSTERDAM - Wat is er te doen in de wijk? Waar kun je gezellig aanschuiven voor een kopje koffie en een praatje? Maar ook: wie kan ik bellen voor dat klusje dat ik zelf niet meer kan doen en hoe kan ik hulp in de huishouding krijgen? Al deze informatie vindt u terug in de Wijkgids 65+ die onder alle 65-plussers in West is verspreid.

Veel informatie kunt u al vinden via de gemeente, internet en via vrienden of bekenden. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we in de wijkgids een heleboel informatie bij elkaar gezet. Bijvoorbeeld over gezondheid, hulp en ondersteuning, geldzaken en leuke activiteiten in de buurt. Er is een wijkgids voor Westerpark, Bos & Lommer, De Baarsjes en Oud-West. Alle 65-plussers in West hebben de papieren Wijkgids inmiddels in hun brievenbus gekregen. Hebt u hem niet ontvangen? Dan kunt u hem ook ophalen op verschillende openbare locaties in de buurt.

Digitale Wijkgids

Ook is er een digitale versie van elke wijkgids gemaakt. In deze gids staan ook links opgenomen; dit zijn de onderstreepte woorden in de gids. Als u een link aanklikt, komt u direct op de betreffende website terecht. Heel handig en gemakkelijk!

Wij hopen dat u met veel plezier gebruik zult maken van de gids!