AMSTERDAM - In het najaar van 2017 organiseert gebied West weer buurtgesprekken in de vijf verschillende buurten. In deze buurtgesprekken willen we met bewoners en ondernemers van gedachten wisselen over de huidige, toekomstige en gewenste ontwikkelingen in het gebied.

Voor de Westelijke Eilanden staan de volgende onderwerpen op het programma:

 • Haarlemmer Houttuinen: doorgaande fietsroute (Nicolien van Eeden, Gemeente Amsterdam).
  Onderzoeksfase: Doorgaande fietsroute over de Haarlemmer Houttuinen. Het projectteam geeft een toelichting en hoort graag uw aandachtspunten.
 • Handhavend optreden tegen illegale hotels (Marieke de Leeuw, Gemeente Amsterdam).
  De gemeente heeft in 2017 fors ingezet op het handhavend optreden tegen illegale hotels. Hoe gaat dit in zijn werk? De projectleider geeft toelichting.
 • Flying Squad. Armoedevoorzieningen ((Femke de Gruijter, Gemeente Amsterdam).
  De Flying Squad geeft in heel Amsterdam gratis presentaties over de regelingen van de gemeente voor Amsterdammers met een laag inkomen.
 • Integraal Team Dock/Centram/Wijkcentrum Jordaan Gouden Reael stelt zich voor.
  Sinds een aantal jaren werken de verschillende maatschappelijke organisaties in stadsdeel Centrum nauw samen. Het afgelopen jaar is deze samenwerking verstevigd. De organisaties stellen zich deze avond graag aan u voor. Wat doen ze in de buurt? Met welke hulpvraag kunt u bij ze terecht? Kan ik als vrijwilliger een bijdrage leveren? Wat voor activiteiten worden er in mijn buurt georganiseerd? Wat gebeurt er eigenlijk in het Claverhuis en in Reael? Op deze en nog een heleboel andere vragen kunt u antwoord krijgen.

Voor deze en andere onderwerpen kunt u terecht met uw vragen en opmerkingen. De bijeenkomst heeft de vorm van een inloopavond, u hoeft dus niet de hele avond te blijven maar kunt binnenlopen wanneer dat u uitkomt.

Programma

Van 17:00 – 20:00 uur: Inloop buurtgesprek

Vanaf 18:15 uur: Hapje en drankje
19:30 – 20:00 uur: Borrel

Hartelijk dank voor uw interesse. U kunt zich aanmelden via het online formulier.

Voor aanvang ontvangt u via e-mail een bevestiging.