AMSTERDAM - Van 30 januari tot en met 2 maart 2017 wordt er op het hele Vreelandplein gewerkt.

We gaan de bodem verbeteren zodat de bomen het beter gaan doen. Het zand waar de bomen nu in staan wordt vervangen door speciale boomaarde zodat de bomen meer voeding krijgen en sterker worden. Om deze werkzaamheden uit te voeren dient de bestrating rondom de bomen (parkeervakken) te worden verwijderd, deze zal na de grondverbetering weer worden terug gelegd. U zult uw auto dus niet altijd op dezelfde plek neer kunnen zetten als u gewend bent. Een paar dagen voordat we ergens op het plein beginnen, staan er borden om u te waarschuwen dat uw auto daar tijdelijk niet kan staan. Staat uw auto op een plek waar we aan het werk gaan, dan wordt uw auto versleept en ergens anders op het Vreelandplein geparkeerd.

Als het vriest, kan er niet gewerkt worden en duurt de aanpak van het Vreelandplein helaas langer.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over de inhoud van deze brief kunt u contact opnemen via het volgende mailadres: onderhoudgaasperdam.sdzo@amsterdam.nl of telefonisch via: 14 020.

We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en vragen uw begrip voor de eventuele ongemakken die de werkzaamheden kunnen veroorzaken.