AALSMEER - De N201 zal eind volgende week op verschillende momenten worden afgesloten, in verband met onderhoud aan het Amstelaquaduct (tussen de gemeenten Uithoorn en De Ronde Venen) en aan de Waterwolftunnel (tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer).

De provincie voert van 4 tot 8 juli werkzaamheden uit aan de tunnel. Het verkeer op de N201 wordt ter plaatse omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging. Om het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, gebeurt het werk 's nachts.

Amstelaquaduct
De N201 wordt ter hoogte van het aquaduct over de Amsteldijk in Uithoorn afgesloten van donderdagavond 5 juli 20.00 uur tot vrijdagochtend 6 juli 5.00 uur. Het verkeer tussen de Middenweg Bovenkerkerpolder in Uithoorn en de aansluiting met de N196 in De Ronde Venen wordt met gele borden omgeleid via de Amsterdamseweg en de N196.

Waterwolftunnel
De Waterwolftunnel wordt afgesloten van vrijdagavond 6 juli 19.00 uur tot zaterdagochtend 7 juli 6.00 uur. Het verkeer op de N201 wordt met gele borden omgeleid tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer.