AMSTERDAM - Kerst staat weer bijna voor de deur en dat houdt natuurlijk in dat er kerstcadeaus geshopt mogen worden! Zonder cadeaus onder de boom is de kerst niet compleet. Heb je nog geen cadeau inspiratie en kan je wel een aantal tips gebruiken? We got you! We zetten 5 leukste kerstcadeaus van 2022 voor je op een rij.


Adventskalender

Perfect voor de feestdagen: een adventskalender! Deze toffe kalenders komen elk jaar weer terug en bevatten meerdere kerstcadeaus. Per dag kun je een cadeautje van de kalender uitpakken, zodat je de gehele decembermaand voorzien bent van cadeaus. Maar ook als je deze kalender pas eind december cadeau doet, is het zeker een geschikt kerstcadeau. Zo geef je iemand ontzettend veel cadeaus tegelijk! Je shopt een leuke adventskalender onder andere van het merk Zusss.

Gadgets

Gadgets zijn van die typische kerstcadeaus waarvan je niet wist dat je ze nodig had, maar die wel ontzettend handig zijn. Toffe gadgets voor mannen vind je bij Gentlemen’s Hardware. Ga voor een multi-tool voor in de keuken of voor tijdens het klussen. Gegarandeerd dat je de ontvanger van jouw kerstcadeau hier blij mee maakt!

Sieraden

Sieraden vallen in de categorie ‘altijd goed’ kerstcadeaus. Zeker voor de feestdagen is een mooi sieraad een perfect cadeau. Kies voor een mooie ring of ketting van het merk 24Kae of ga voor een matching set van Ania Haie. Voor mannen shop je stoere armbanden en horloges onder andere van Tommy Hilfiger en BOSS.

Home items

Hoe leuk is het om iemand een persoonlijk kerstcadeau te geven? Maak daarom zelf een aantal toffe home items om als kerstcadeau te geven. Maak van polymer klei gezellige schaaltjes of bakjes. Niet zo creatief? Shop dan je home items gewoon kant en klaar. Stel een leuke set samen met matching kandelaren en kaarsen. Deze shop je onder andere van het mooie merk Present Time.

Sokken

Sokken kan iedereen goed gebruiken. Zeker leuk dus om te ontvangen als kerstcadeau! Sokken hoeven namelijk helemaal niet saai te zijn. Kies er deze kerst voor om een paar Happy Socks cadeau te doen. Van deze sokken wordt de ontvanger van jouw kerstcadeau gegarandeerd vrolijk!