De Bommel Meubelen is jaren geleden een eigen merk begonnen als meubelmakers. Daaruit voortvloeiend is de Bommel Collecties ontstaan. De Bommel Meubelen staat vooral bekend om het produceren van robuuste eikenhouten tafels en kasten, maar heeft ook een groot assortiment aan moderne en trendy eetkamerstoelen van hoge kwaliteit.


Creëer je eigen industriële look
De laatste jaren heeft er een duidelijke omslag plaatsgevonden van eetkamerstoelen met hout naar stoelen met een industriële look en daar sluiten de eetkamerstoelen van de Bommel perfect bij aan. Deze woonstijl is ontzettend populair en makkelijk zelf te realiseren. Een industriële woon- of eetkamer krijg je door gebruik te maken van robuuste materialen zoals metaal, (bak)steen en zware houtsoorten. Zet een robuuste grote eikenhouten eettafel met stalen poten in de eetkamer en maak het af met cognackleurige leren eetkamerstoelen met een stalen frame of poot. Een speels effect krijg je door verschillende stoelen te mixen and matchen. Kies voor verschillende modellen stoelen, bijvoorbeeld met en zonder armleuning, en diverse kleuren. Zorg er wel voor dat het geheel bij elkaar past, om een mix van verschillende woonstijlen te voorkomen.

Niet alleen leer is de beste optie voor eetkamerstoelen met een industriële look: ook microvezel, microleder en zelfs velours passen prima bij deze woonstijl. Deze stoffen zijn doorgaans ook voordeliger dan echt leder. Stoelen met stoffen als microvezel en velours geven je stoere interieur net even een zachter tintje. Je eetkamer maak je uiteindelijk helemaal af met een grote hanglamp van zwart staal.

Assortiment aan eetkamerstoelen in elke stijl
De uitgebreide collectie eetkamerstoelen van de Bommel Meubelen heeft niet alleen industriële stoelen, maar ook voor andere woonstijlen zijn er passende eetkamerstoelen. Doordat de stoelen uit de eigen collectie komen, is er een ruime keuze aan verschillende kleuren, materialen en soorten bekleding. Zo kun je je favoriete stoel helemaal zelf samenstellen.