Ja, echt een zoutkamer! Een ruimte die geheel opgebouwd is uit zout! Een generator verspreidt minuscule zoute deeltjes door de ruimte en mensen inhaleren dat en het komt op deze manier diep in de luchtwegen en huidlaag terecht. Zout is een natuurlijke ontstekingsremmer en doodt bacteriën en schimmels.

Bij ons komen mensen met huid - en luchtwegproblemen zoals astma, COPD, eczeem, psoriasis, voorhoofdsholte - en bijholteontsteking, hoesten, oorontsteking, vastzittend slijm, tonsillitis, griepverschijnselen, mensen met klachten na een longontsteking, hooikoorts en aanverwante luchtwegproblemen.

Mijn man woonde jaren in Rusland en zag wat daar gebeurde. Zouttherapie komt oorspronkelijk uit Oost - Europa. De zoutmijnen worden door miljoenen mensen met huid- en luchtwegaandoeningen bezocht. Om de zoutmijnen voor iedereen bereikbaar te maken werden er in 1986 kunstmatige zoutmijnen boven de grond gebouwd; de zoutkamers. Zelfs ziekenhuiskamers in Rusland zijn omgebouwd tot zoutkamers. In Duitsland zit er vaak naast een ziekenhuis ook een zoutkamer, waar verplegend personeel de patiënten haalt en brengt. Zover zijn we nog niet in Nederland, maar in de kop van Noord - Holland nu wel voor iedereen bereikbaar.

Omdat onze kinderen zo vaak ziek waren, gingen wij op zoek naar alternatieven. De zouttherapie kwam daarbij ook op ons pad. Al snel raakten wij erg enthousiast en besloten om zelf een zoutkamer te beginnen. Halomedics begon met 1 vestiging in Limmen en we hebben vanwege de vele enthousiaste mensen besloten om ook zoutkamer Schagen en zoutkamer Hoorn op te starten. Met veel enthousiaste mensen als gevolg!

Bij ons kunt u ook terecht voor magnesiuminhalatie wat een hele fijne combinatie is voor mensen met huid - en luchtwegproblemen, maar ook een mooie behandeling is voor mensen met o.a. diabetes, osteoporose, stijfheid, spierkrampen en restless legs, tinnitus, hoge bloeddruk, Parkinson, Alzheimer en migraine.

Een eerste zoutkamersessie is gratis, een eerste sessie in de magnesiumcabine is mogelijk tegen een kennismakingstarief van Eur. 10,- per persoon!Meer informatie over onze therapieën kunt u terugvinden op onze website www.halomedics.nl.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met:

Halomedics Hoorn
Rotiusstraat 1
1624 GA Hoorn
Tel: 06-36283214

Halomedics Limmen
Dusseldorperweg 119
1906 AJ Limmen
Tel: 06-36283214

Halomedics Schagen
Kaagweg 2A
1741 LB Schagen
Tel: 06-36283214


E-mail adres: info@halomedics.nl