EQ Clothing timmert behoorlijk aan de weg als dames -en herenkledingmerk en dit is waarom dit Nederlandse bedrijf zo populair is.


Sinds de lancering van de eerste collectie, volledig handgemaakte kleding van organische stoffen, is het nog niet mogelijk geweest om samenwerkingen met de door de overheid gesloten kledingwinkels op te zetten. Daardoor is EQ verplicht om zijn aanbod volledig online te doen. En niet zonder succes!

“Gelukkig gaan we weer langzaamaan op weg naar een open samenleving waar een bezoek aan een kledingwinkel er gewoon weer in zit. Op dit moment uiteraard op afspraak en op voorzichtige wijze.” Het valt dus te verwachten dat je binnenkort ook in jouw plaatselijke kledingwinkel terecht kunt voor het passen van kleding van dit unieke lifestyle brand.

Jij kunt nu nog profiteren van de voordelen van het online winkelen. “Op alle items geven we via onze webshop maar liefst 30% korting. Daarbij kun je de komende week óók nog eens kiezen of je daar 15% extra korting bovenop wilt of dat je dat doneert aan de International Justice Mission.” Het doel is om de kledingindustrie volledig slaafvrij te maken en jij kunt daarbij helpen!

Zodra je jouw favoriete item(s) hebt besteld ontvang je een voor webshops ongebruikelijk persoonlijke service. Daarbij lanceren we ook nog een unieke Nederlandse app op de website waardoor jouw ideale maat voor je wordt uitgetekend. Kom dus vooral eventjes kijken, op de webshop of in onze winkel in Hilversum.


Bezoekadres (op afspraak):
Neuweg 227A
1214 GR Hilversum
035-7739956

www.eq-clothing.com