Niets is heerlijker dan een comfortabele relaxfauteuil. De naam zegt het al, deze stoel is er om echt in te relaxen! Anders dan de standaard fauteuils, hebben relaxfauteuils relaxfuncties die met accu of manueel worden bediend. Zo kun je kiezen voor stoelen met een verstelbare rugleuning of een beweegbaar onderstel. En dit kan al vaak met één druk op de knop. De armleuningen gaan in een constante positie met de rug mee, zodat je altijd de meest optimale houding krijgt. Heerlijk met de voeten omhoog een boekje lezen of tv kijken!Stijlen relaxfauteuils

Door de grootte is deze stoel echt een eyecatcher in jouw woonruimte. Daarom is het belangrijk dat je een relaxfauteuil kiest die goed aansluit bij de inrichting van je kamer. Wil je voor een industriële of stoere look gaan, dan past een relaxfauteuil van echt leder of micro-leder hier goed bij. Een stoffen fauteuil staat goed in een romantische of landelijke inrichting. Kies vooral ook een relaxfauteuil die goed matcht bij je zitbank, zodat er eenheid ontstaat in je interieur. Zet een leuke bijzettafel bij je fauteuil, zodat je gemakkelijk je drankje kwijt kunt.

Relaxfauteuils uitproberen
Het meest belangrijke van een relaxfauteuil is natuurlijk dat deze lekker moet zitten. Ga daarom vooral proefzitten bij een woonwinkel, zoals de Bommel Meubelen. Zij hebben een groot assortiment aan relaxfauteuils, zodat je verschillende modellen kunt uitproberen. De specialisten van de Bommel Meubelen geven je graag zitadvies en laten je alle stijlen zien. Weet je al precies welke relaxfauteuil je wilt hebben? Dan kun je deze eenvoudig bestellen in de webshop.