Zoek jij een leuke activiteit om samen met je gezin of familie te doen deze herfst? Heb je zin om er lekker even op uit te gaan met elkaar en een spannend avontuur te beleven? Speel deze herfst één van de top stadsspellen van City Adventures!


“Wat een geweldige manier om te genieten met je gezin of familie! Met de verfrissende en energieke gps spellen van City Adventures heb je een heerlijke buitenactiviteit vol plezier!”

Stel je voor: jullie gezin transformeert in sluwe detectives met het spel 'Sherlock' of worden helden in een zenuwslopende stadsspeurtocht 'Escape the City’. Tijdens deze uitdagende citygames ga je naar buiten, los je uitdagende breinbrekers op en ontdek je samen jullie stad of dorp op een interactieve manier. Het enige dat je nodig hebt, is een telefoon en de unieke code van het gekozen spel.

Ben je met een groot gezin of samengesteld gezin? Geniet dan van deze spellen met meerdere teams in een gezonde competitie of kies voor het zinderende jachtseizoenspel The Hunt. Ook een ideale activiteit als je van plan bent een onvergetelijke familiedag te organiseren deze herfst?

De stadsspellen van City Adventures zijn waar jij wilt spelen: in je eigen stad, dorp, of zelfs tijdens een vakantie in eigen land of in het buitenland. Ontdek de omgeving vanaf je vakantieadres of verken een nieuwe stad tijdens een dagje uit. Voor een GPS speurtocht op het vakantiepark hoef je zelfs je verblijf niet te verlaten! Blijf je thuis en zoek je juist een leuk uitje in de buurt om te doen met je gezin, vrienden of familie? Boek dan één van de toffe stadsspellen om de stad van jullie keuze.

Wil je een stadsspel spelen met het hele gezin, een kinderfeestje of een familiedag deze herfst met kinderen erbij? Geen zorgen! De junior versies van Sherlock en Escape the City zijn speciaal ontworpen voor de jonge detectives en avonturiers onder ons, met aangepaste opdrachten en puzzels. Kinderen onder de 10? Laat ze de magie van de citygames ervaren met een beetje hulp van de volwassenen.

En dat alles voor maar 47,- per team! Bezoek de website van City Adventures of bel naar 085 065 4537 voor meer informatie.