ENKHUIZEN - Het is altijd Top op de mooie locatie Landje van Top! Van vrijdag 11 t/m zondag 13 augustus staan hier de leukste foodtrucks en bars. Bij de huisbar haal je speciaalbieren op tap en slush puppy voor de kids. Er is kindervermaak, de toegang is gratis en we werken niet met muntjes. Je hoeft dus drie dagen lang geen boodschappen te halen, want de smakelijke line-up aan foodtrucks en bars zorgen voor heerlijke gerechtjes en drankjes bij het gezinsvriendelijke HOPPAAA! festival in Enkhuizen!


Een line-up van foodtruck & bars:

Een mix van ingrediënten en een vorkje meeprikken van gerechten die je niet op de hoek van de straat aantreft. Van heerlijke Spaanse churros tot borrelschalen met exotische gamba’s of vol met typische Duitse lekkernijen. Er zijn Britse stoofpotjes en de pizza’s komen uit de op hout gestookte oven. De Thaise wokschotels en fingerfood haal je bij Bangkok Streetfood en de saté van de bbq zorgen voor een variatie aan gerechtjes. Er is voldoende keuze en voor ieder wat wils!

Volop zomer:
Omdat heel Nederland vakantie viert, hebben we gekozen om wederom dit festival midden in de zomervakantie hier te laten plaatsvinden. We nodigen dan ook alle gasten die verblijven op de vakantieparken, in hotels en op de camping staan, van harte uit om een vorkje mee te prikken en te proosten op de zomer!

Zo groen en gastvrij mogelijk:
Je kent ze vast wel; de festivals waar met muntjes wordt gewerkt. Eenmaal thuis tref je er nog een paar aan in je broekzak. Je kan er helaas nooit meer iets mee…
Bij de HOPPAAA! festivals werken we hier niet mee. De toegang is bij ons gratis en bij elke truck of bar kun je pinnen of contant betalen. Daarnaast werken wij met

hardcups/festivalglazen. Op deze manier houden we het veld schoon en ontstaat er minder plastic afval.

Cocktails en alle speciaalbieren op de tap:
Hoppaaa! Dit jaar zijn bij ons alle speciaalbieren op de tap. Hoe lekker is dat! Naast de bieren kun je ook heerlijke sangria bestellen in een glas of in een pitcher en zijn er diverse trendy spritzen. Heb je liever een Cubaanse Mojito met verse munt of een Gin Tonic vers voor jouw gemaakt? Dan kun je je melden bij de Cocktailbar.

Aangename decibellen, vertier en vermaak:
Onze festivals kenmerken zich door ‘aangename decibellen’. We zijn immers geen dance festival.
Je hoeft je bestelling niet schreeuwend door te geven en bij de picknicktafel kun je elkaar gewoon verstaan, wel zo prettig. Uiteraard is muziek sfeer verhogend en daarom hoor je de gehele dag vrolijke achtergrond muziek. De live muziek herken je aan de hits van vroeger en nu, de ‘Ohja’ momentjes en klassieke herkenbare meezingers.

Voor de kids is er ook voldoende vertier en vermaak. De truck van KinderCrea is aanwezig, hier kun je je laten schminken en zien we de mooiste creaties voorbijkomen zoals een tijger, unicorn of een glitter tattoo.

Data en Locaties:

Openingstijden: vrijdag van 15 tot 21 uur, zaterdag en zondag van 12 tot 21 uur.
Locatie: op het grasveld bij de Drommedaris, Het Landje van Top.

De toegang is gratis, eigen eten en drinken meenemen laten we niet toe, er is echt genoeg bij alle foodtrucks en de bars.

Feiten en Cijfers:

FB: https://www.facebook.com/FoodtruckfestivalHoppaaa

Insta: https://www.instagram.com/foodtruckfestival_hoppaaa/

Site: www.bruisend.nu

Tel: 06-14733229

Mail: bruisendevenementen@gmail.com