De Amstel Gold Race is een jaarlijks terugkerend wielerwedstrijd in het Limburgse heuvelland. Op zondag 16 april 2023 zal de wedstrijd voor de 57e keer plaatsvinden en deze start op het Vrijthof in Maastricht. De Amstel Gold Race is een populaire wedstrijd onder zowel professionele wielrenners als liefhebbers van de wielersport. De tourversie wordt op zaterdag 15 april gestart in Valkenburg.


Zorgeloos overnachten tijdens Amstel Gold Race 2023

Als je van plan bent om mee te doen aan de Amstel Gold Race 2023, combineer de tourversie dan met een verblijf op EuroParcs Gulperberg. Het vakantiepark ligt op een prachtige locatie in de natuur en dichtbij de route. Zo start en eindig je jouw Amstel Gold Race 2023 comfortabel en uitgerust! De wedstrijd op zondag komt zelfs langs de ingang van ons park en ze strijden uiteraard ook op de 14% van de Gulperberg omhoog.

Dichtbij Amstel Gold Race 2023

EuroParcs Gulperberg heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Het vakantiepark heeft fijne faciliteiten voor de kampeerders en gezellig en comfortabele accommodaties voor kleine reisgezelschappen! De perfecte uitvalsbasis voor een succesvolle editie van Amstel Gold Race 2023!

Boek nu!