EKOWAX Cleaning Products zorgt er met zijn reinigings- en onderhoudsmethode voor dat je met weinig inspanning het mooiste resultaat krijgt. Met het product “Wassen Zonder Water” verwijder je namelijk gegarandeerd krasvrij zand en vuil van je camper, caravan of auto en heb je gelijk voor maanden een waxbescherming. Zelfs het interieur kan er voor het grootste deel mee onderhouden worden, aangezien het geschikt is voor elke afneembare ondergrond. Het product is milieuvriendelijk en door de enorme waterbesparing ook nog eens erg duurzaam.


Voor campers en caravans die wel wat meer aandacht kunnen gebruiken heeft Ekowax ook de juiste producten om veilig ernstige vervuilingen te verwijderen en de glans weer voor jaren terug te brengen. Ook is het mogelijk om dit door Ekowax te laten doen met hun eigen Cleaning&Coating Service, waarbij de camper of caravan wordt gereinigd, gepolijst en van een beschermende Nano-coating wordt voorzien.

Kom voor meer informatie langs op de stand van EKOWAX Cleaning Products, standnr: 2163, te vinden direct bij entree Noord op de afdeling (bus)campers en accessoires.

Los van de producten is de stand anders ook zeker een bezoekje waard, want hier vindt je namelijk ook de nieuwe VW IDbuz, welke voor demonstratie van Ekowax wassen Zonder Water op de stand staat en beschikbaar wordt gesteld door Broekhuis Volkswagen Alkmaar.