Ik ging op vakantie naar Menorca en wilde graag enkele van mijn eigen producten meenemen om mijn reis comfortabeler te maken. Ik besloot enkele producten van Matador mee te nemen. In deze blog beschrijf ik mijn ervaringen met 3 van de Matador-producten.


Op vakantie met de Matador On-Grid Packable Backpack


De Matador On-Grid Packable Backpack is een tas die je volledig kunt opvouwen om hem draagbaarder te maken. En draagbaarder is hij zeker. Deze tas is nu veel gemakkelijker mee te nemen in de koffer. Hierdoor hoef je deze tas niet ook nog als handbagage mee te nemen. Dit kan het verschil maken tussen het nodig hebben van ruimbagage of niet.


De grootste verrassing kwam nadat ik op de locatie was aangekomen. Toen ik de tas uitvouwde, ontdekte ik dat deze tas van binnen veel ruimer is dan ik had verwacht. Ik verbaasde me over hoeveel spullen je in deze rugzak kunt opbergen. Al deze voordelen deden niets af aan het draagcomfort. Het draagcomfort is gewoon prima. Niet baanbrekend, maar het zit gewoon lekker.

Matador FlatPak Zipper Toiletry Case

Hetzelfde geldt voor de FlatPak Zittper Toiletry Case. Ik werd aangetrokken tot deze toilettas omdat het materiaal vocht laat drogen. Zo kun je een natte tandenborstel gewoon in je toilettas stoppen. Ik dacht: "dat is prettig, nu hoef ik niet meer ondraaglijk lang mijn tandenborstel droog te zwaaien als een idioot voordat ik hem in de tas kan stoppen." Een ander voordeel is dat de stof ook waterdicht is. Dus mocht de inhoud van de tas nog nat zijn, dan hoef je niet bang te zijn dat hij gaat lekken.

Toen ik de tas zag, was ik eventjes bang dat hij niet ruim genoeg zou zijn. Dit viel echter enorm mee. Er paste veel meer in deze toilettas dan ik had ingeschat. Wat mij betreft is dit echt een aanrader.

Op vakantie met Matador FlatPak Toiletry Bottle

De Matador FlatPak Toiletry Bottle is een compact flesje waar je zeep en shampoo in kunt doen. Het is eigenlijk gewoon een draagbaarder reisflesje. Je hoeft niet bang te zijn dat het lekt. Het flesje heeft een goed formaat. Na anderhalve week reizen had ik nog steeds wat shampoo over. Ook de ophanglus die eraan bevestigd is, is handig. Het is wel belangrijk om het flesje na de reis leeg te maken. Het moet voldoende zijn om het even goed uit te spoelen. Water hecht niet aan deze stof, dus je hoeft niet bang te zijn dat er druppels water in blijven zitten.