Jaeger Outdoor, een vrij nieuwe webshop voor outdoor-uitrusting en -accessoires, heeft onlangs aangekondigd dat ze nu ook outlet producten verkopen. Deze outlet producten kunnen variëren van producten in de opruiming tot producten met lichte beschadigingen. Klanten kunnen nu profiteren van speciale kortingen op deze outlet producten en genieten van geweldige deals voor hun avontuurlijke behoeften.


Een outlet product is een nieuw product dat wordt aangeboden tegen een gereduceerde prijs vanwege verschillende redenen, zoals overstock, beschadigde verpakkingen of lichte beschadigingen aan het product zelf. Het is belangrijk op te merken dat Jaeger Outdoor alleen producten aanbiedt waarbij de beschadiging minimaal is en de functionaliteit niet is aangetast. De webshop benadrukt dat producten met grote beschadigingen niet worden aangeboden, omdat klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Om klanten volledige transparantie te bieden, wordt bij elk outlet product op de webshop van Jaeger Outdoor duidelijk omschreven waarom het als een outlet product wordt aangeboden en welke kortingen van toepassing zijn. Klanten kunnen het outlet vinkje aanvinken om de outlet variant te selecteren en te profiteren van de speciale prijs, of ze kunnen ervoor kiezen het vinkje leeg te laten en het normale product te kopen tegen de reguliere prijs.

Jaeger Outdoor heeft verschillende soorten outlets beschikbaar, elk met hun eigen kortingspercentage. Hieronder worden de verschillende outlets toegelicht:

Opruiming:

Deze outlet producten hebben geen beschadigingen, maar worden aangeboden vanwege de opruiming. De korting wordt automatisch toegepast, waardoor klanten kunnen profiteren van een voordelige prijs.

Beschadiging aan de doos – 10% korting:

Bij deze outlet producten is de doos beschadigd, maar het product zelf is onaangetast en in perfecte staat. Klanten kunnen genieten van een korting van 10% op de normale prijs vanwege de beschadigde verpakking.

De doos ontbreekt – 20% korting:

Bij deze outlet producten ontbreekt niet alleen de doos, maar mogelijk ook de handleiding. Het product zelf is echter in uitstekende staat. Klanten kunnen profiteren van een korting van 20% vanwege het ontbreken van de verpakking.

Lichte beschadiging – 30% korting:

Deze outlet producten vertonen een lichte beschadiging, zoals een klein deukje of een klein krasje. De functionaliteit en prestaties van het product worden niet beïnvloed. Klanten kunnen profiteren van een korting van 30% vanwege de kleine beschadiging.

Het aanbieden van outlet producten stelt Jaeger Outdoor in staat om klanten nog meer waarde en keuzemogelijkheden te bieden. Deze speciale kortingen maken het voor avonturiers en buitenliefhebbers mogelijk om topproducten te krijgen voor een betere prijs!