Wat ooit begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een high end salon waar je terecht kunt voor wimperextensions, permanente make-up, waxen, manicure- en pedicures. Na 15 jaar voor de gemeente Amsterdam te hebben gewerkt als strategisch adviseur heeft Iresh Soekhoe besloten haar carrière een andere wending te geven en helemaal voor de beautyindustrie te gaan.

Iresh Soekhoe is de trotse eigenaresse van de salon Beauty by Iresh. Na haar studie bestuurskunde heeft zij lange tijd voor de gemeente Amsterdam gewerkt. Ook tijdens deze periode bleef haar hart bij de beautyindustrie liggen. In haar vrije tijd was ze altijd al bezig met visagie en alles wat met beauty te maken heeft. Ze wist al van jongs af aan dat ze ooit haar eigen salon zou starten. Na jarenlang bij de gemeente te hebben gewerkt, heeft ze uiteindelijk de stap durven te nemen om Beauty by Iresh op te richten. Door trainingen op hoog niveau te volgen in verschillende landen heeft ze haar kennis en skills op het gebied van beauty tot een next level weten te brengen. Door haar werkervaring en business mind is Beauty by Iresh gegroeid tot een succesvolle onderneming.

Ben jij ook toe aan een verwen moment en totale ontspanning voor jezelf? Dan is Beauty by Iresh de plek voor jou. In onze salon vind je een ruim aanbod aan cosmetische schoonheidsbehandelingen, beautyproducten en arrangementen. Persoonlijk advies en gezelligheid staat bij ons centraal, waarbij de professionals ervoor zorgen dat jij altijd de juiste behandeling krijgt die bij jou past. Beauty by Iresh is gevestigd in Amsterdam-Zuid te Rivierenbuurt.

Ga jij ook voor vollere wimpers, verzorgende nagels en voeten, gladde benen of een permanent lijntje boven je ogen, boek dan nu een afspraak via info@beautybyiresh.nl of bel/whatsapp naar 06 24775771 Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn wordt onze website momenteel vernieuwd en is per 01 oktober weer online.

Om ons team te versterken zijn wij regelmatig op zoek naar all round specialisten. Ook biedt Beauty by Iresh stageplekken aan. Wil je meer weten stuur dan jouw cv en motivatie naar info@beautybyiresh.nl of klik hier voor de huidige vacatures.