Amsterdamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt9.4 ℃

Baunat in Amsterdam

Bezoekadres:

Baunat

Keizersgracht 75 H
1015CE Amsterdam
+31 (0) 20 737 25 25
olivia@baunat.com
https://www.baunat.com/nl

Baunat

Ontdek onze hoogwaardige verlovingsringen en andere diamantjuwelen, allemaal handgemaakt in Antwerpen van alleen maar de beste materialen. Wij garanderen u de laagste prijs voor uw diamanten ring dankzij onze bijzondere aanpak: we verkopen grotendeels online en hanteren een efficiënt voorraadbeheer. Bovendien kopen de oprichters - 4de generatie diamantairs uit Antwerpen - zelf in bij de bron.

Wie zijn verlovingsring en andere diamantjuwelen liever eerst ter plekke ziet, kan steeds een afspraak maken voor een bezoek aan een van de showrooms. Deze liggen in belangrijke diamantcentra als Antwerpen, Genève, Amsterdam of Parijs. U krijgt er een persoonlijke en discrete service en professioneel advies van diamantexperts.

Foto's van Baunat

Baunat image 1
Baunat image 2
Baunat image 3
Baunat image 4
Baunat image 5
Baunat image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Kim
20-08-2019

Review:
Mijn man en ik zijn nog steeds in de wolken met mijn verlovingsring en onze trouwringen. BAUNAT is een echte aanrader! Sterk in prijs én kwaliteit.

Geef je beoordeling over Baunat. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map