Amsterdamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt17.4 ℃

Apoltunes in Amsterdam

Bezoekadres:

Apoltunes

Rozengracht 105E 1
1016LV Amsterdam
06 23455517
apoltunes@gmail.com

Apoltunes

Ruim drie jaar lang heb ik pianoles gehad van Deborah, totdat ik (helaas) ging verhuizen. Deborah heeft ontzettend veel talent en passie voor pianomuziek en dit weet zij goed over te brengen.

Ze heeft aan het begin goed ingezet op mijn vingerzetting, toonladders en oefeningen, wat mij snel hielp om mijn basistechniek te verbeteren. Dit is iets wat bij mij helaas nog ontbrak ondanks eerdere pianolessen elders. Maar ook startten we vrij snel met muzikale stukjes. Deborah wist eenvoudige stukken uit te zoeken die toch al vrij snel mooi klinken.

Naast mijn drukke baan was het soms lastig om tijd te zoeken voor voldoende oefening tussendoor. Deborah hielp mij steeds de motivatie vast te houden of terug te vinden door af te wisselen in muziekstijlen en oefeningen: nu eens bluesladders of popmuziek aan de hand van akkoorden, dan weer een boek van Herman Beeftink, of een stuk van Einaudi dat ik zelf inbracht. Heel fijn en inspirerend om op deze manier te kunnen werken!

Ook heeft Deborah mij ontzettend goed geholpen in de voorbereiding voor een stuk dat ik op een huwelijk moest spelen. Dit was best nog even spannend maar dankzij alle hulp en ondersteuning speelde ik die dag de sterren van de hemel! Tot slot en niet onbelangrijk: Deborah is een warme persoonlijkheid en de praatjes voor en na de lessen waren altijd heel gezellig. Ook daardoor waren de lessen leuk om naartoe te gaan, en het mogen spelen op een vleugel in een prachtige karakteristieke woning aan de Rozengracht maakte dat misschien nog wel extra bijzonder.

Foto's van Apoltunes

Apoltunes image 1
Apoltunes image 2
Apoltunes image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Apoltunes. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map