NEDERLAND - Na de tweede speeldag van de Tweede Divisie zijn er nog vijf ploegen die nog geen puntenverlies hebben opgelopen, te weten Koninklijke HFC, Katwijk, Rijnsburgse Boys, Scheveningen en TEC. Onderin zijn er drie ploegen nog altijd puntloos namelijk ASWH, HHC en Noordwijk.

IJsselmeervogels - Quick Boys (0-1)
Op voorhand een van de meest in het oog springende wedstrijden was die tussen IJsselmeervogekls en Quick Boys. In een gelijk opgaand duel was het uiteindelijk toch Quick Boys dat in de blessuretijd de volle winst pakte door een treffer van Levi van Duijn.

Rijnsburgse Boys - Excelsior Maassluis (3-0)
Rijnsburgse Boys wist eenvoudig de tweede zege van het seizoen te behalen. de thuisploeg zat na een half uur al op rozen door treffers van Jeffrey jongeneelen en Massies Artien. Na rust bepaalde Dani van der Moot de eindstand op 3-0.

Katwijk - HHC (2-0)
Op De Krom wist ook Katwijk de tweede zege van het seizoen te behalen. Tegen HHC werd de score vlak voor rust geopend door Ahmed El Azzouti, en deze werd vlak voor tijd verdubbeld door Tim Freriks.

TEC - Noordwijk (3-1)
In Tiel behaalde TEC tegen Noordwijk eveneens de tweede zege van het seizoen. Anass Aamri opende al vroeg de score voor de thuisploeg, maar Noordwijk kwam halverwege de eerste helft terug door een goal van Emiel Wendt. Kort na rust zorgde Dilivio Hofman voor een hernieuwde Tielse voorsprong en in blessuretijd besliste Aamri het duel met zijn tweede van de middag.

Koninklijke HFC - ASWH (3-2)
Sietse Brandsma was zaterdag de gevierde man bij Koninklijke HFC. Met een loepzuivere hattrick maakte de spits een 0-2 achterstand tegen ASWH ongedaan. Voor de gasten hadden Luuk Admiraal en Daniël Wissel gescoord in de eerste helft. Brandsma scoorde kort na rust de aansluiting en trof in de laatste tien mintuten nog tweemaal doel.

Scheveningen - Spakenburg (2-1)
Scheveningen heeft ook nog een honderd procent score uit de eerste twee duels. Tegen Spakenburg kwam men op voorsprong door Freek van Eijk, maar een minuut later wist Floris van der Linden gelijk te mkaen. Nog voor de rust zorgde Tyrone Owusu voor de 2-1 en in deze stand kwam geen verandering meer.

Kozakken Boys - GVVV (1-1)
In Werkendam hebben Kozakken Boys en GVVV zaterdag de punten gedeeld. Voor de thuisploeg opende Lars Hutten in de eerste helft de score. GVVV kwam in de slotminuut op gelijke hoogte door een treffer van Jordi Bitter.

Jong FC Volendam - Jong Sparta (2-6)
De meeste doelpunten vielen bij het belfotenduel tussen Jong FC Volendam en Jong Sparta. De Rotterdammers hadden in de eerste helft al een voorsprong genomen via Achraf Madi en Marcus Scholten. De thuisploeg vond na rust de aansluting via Milan de Haan, maar binnen mum van tijd scoorde Pepijn Doesburg tweemaal en was het duel feitelijk beslist. Ook Aaron Bashir maakte nog twee treffers voor Jong Sparta terwijl Koen Blommestijn nogmaals de Volendamse eer redde.

De Treffers - AFC (1-1)
In Groesbeek (foto) hebben De Treffers en AFC zndag de punten gedeeld. De thuisploeg kwam na een half uur spelen op voorsprong door Jordy Thomassen. Kort na de rust maakte invaller Splinter de Mooij gelijk, en daar zou het ook bij blijven.