KATWIJK - De competitie in de Tweede Divisie is weer een stuk spannender nadat koploper AFC afgelopen zaterdag onderuit ging bij regerend kampioen Katwijk. Op De Krom werd het 3-1 voor de oranjehemden van trainer Anthony Correia.

De thuisploeg kende een bliksemstart toen Des Kunst al in de 2e minuut de score opende. Kort voor rust zorgde Joël Tillema voor de gelijkmaker. De beslissing viel in de laatste tien minuten door treffers van Mukhtar Suleiman en invaller Finn Janmaat.

Met nog elf wedstrijden te gaan blijft AFC ondanks de nederlaag wel koploper met drie punten voorsprong op HHC. Daarachter staan Katwijk en Rijnsburgse Boys op respectievelijk vijf en zes punten achterstand. Ook De Treffers, dat vijfde staat op zeven punten, lijkt nog niet uitgeschakeld voor de titel.